velashape iii

Velashape este terapia numărul 1 în lume, care reduce celulita, remodelează silueta, şi conferă elasticitate pielii. Velashape III este varianta de ultimă generaţie a acestui tratament non-invaziv unic, ce nu necesită timp de recuperare şicare face ca rezultatele să fie vizibile imediat. O metodă rapidă şi uşoară de de (re)conturare a întregului corp, Velashape III este disponibilă prin intermediul Natural Beauty by Adriana Petrescu.

Pentru a solicita mai multe informaţii sau pentru a stabili o programare, trimite un email la office@adrianapetrescu sau sună la numărul de telefon 0727 354 590.

Ce este Velashape III şi ce beneficii are tratamentul?

Tratamentul defineste silueta si contribuie la pierderea in greutate, avand in acelasi timp un rol important in imbunatatirea aspectului pielii, reducerea celulitei si cresterea elasticitatii pielii. Cu ajutorul VelaShape III poate fi redusa cantitatea de grasime in zone precum abdomenul, coapsele, fata si gatul, cu imbunatiri vizibile dupa fiecare sesiune de tratament.
VelaShape III ofera rezultate extraordinare, fara disconfort sau perioade de repaos. Noua solutie de tratament foloseste tehnologii precum lumina cu infrarosu, radio frecventa bipolara si vacuum, pentru rezultate evidente.

Statistici

Iata cateva statistici care iti vor demonstra efectele tratamentului cu VelaShape III:

  • VelaShape III promite pierderea a 5 cm din zona taliei, a feselor si a coapselor in urma unui tratament de doar 5 saptamani;
  • Grosimea stratului de celulita poate fi scazuta cu pana la 62% in urma unui tratament de 15 minute, de doua ori pe saptamana, timp de o luna;
  • Aspectul pielii este vizibil imbunatatit dupa numai 1 sedinta de tratament;
  • Circumferinta bratelor poate fi redusa cu pana la 2 cm.

 

[VelaShape III ⋆ Remodelează silueta ⋆ reduce celulita ⋆ Natural Beauty

 

Ce tehnologie foloseşte Velashape?

VelaShape III este o procedura de tratament non-invaziva care te va ajuta sa ai un corp frumos conturat, in doar 3 sesiuni de tratament. Vei arata si te vei simti mai tanara si mai frumoasa, fara disconfort sau perioade de repaos prelungit! Desi rezultatele pot aparea chiar si dupa o singura sedinta de tratament, majoritatea pacientilor vad imbunatatiri graduale la finalul intregii serii recomandate de care medic.

VelaShape III nu este un tratament de pierdere in greutate, ci combina numeroase tehnologii de ultima generatie pentru conturarea corpului, reducand zonele cu probleme, ce nu pot fi ameliorate prin dieta sau exercitii fizice. Pacientul care va obtine cele mai bune rezultate cu acest aparat are de obicei un IMC (Indice de masa corporala) sub 30 si prezinta o celulita de tip 1 sau 2 – medicul specialist iti va oferi toate informatiile despre acesti 2 parametri.

VelaShape III foloseste tehnologia cu vacuum pentru manipularea pielii, in timp ce lumina cu infrarosu si radiofrecventa bipolara incalzesc celulele grase si testurile care le inconjoara. Aceasta combinatie stimuleaza dezvoltarea unor noi celule de colagen si elastina, ce vor determina scaderea laxitatii pielii, micsorarea volumului corporal si imbunatatirea generala a structurii si texturii pielii.

Majoritatea pacientilor considera tratamentul cu VelaShape III extrem de confortabil si il resimt la fel ca pe un masaj cald. Parametrii tratamentului sunt ajustati pentru fiecare persoana in parte astfel incat sa asigure o experienta placuta. Este normal ca senzatia de caldura sa persiste cateva ore dupa terminarea tratamentului, iar un numar mic de pacienti a raportat o usoara colorare in roz a zonelor tratate, pentru o perioada de cateva ore post-interventie.

Pentru a solicita mai multe informaţii sau pentru a stabili o programare, trimite un email la office@adrianapetrescu.ro sau sună la numărul de telefon 0727-354-590

This post is also available in: Engleză