Welcome to Dubai! Welcome to Nikki Beach!

Nikki Beach

Ape albastre care strălucesc în lumina puternică a soarelui, baldachine înşiruite în ordine pe plajă, muzică bună, cocktailuri delicioase sorbite în jurul piscinei şi voie bună cât curprinde. Ingredientele unei petreceri perfecte, nu-i aşa?

Nikki Beach

Ei bine, la Nikki Beach, în Dubai, acest scenariu prinde în viaţă. Vibe-ul locului îţi va plăcea mai mult ca sigur. Tu alegi dacă te şi cazezi aici, într-una din camerele de hotel sau o vilă privată, dacă vii la beach club pentru un party sau îţi petreci o zi din vacanţă pe plaja resortului. 

Nikki Beach

Nikki Beach

Recunosc că nu ajung aici pe cât de des mi-aş dori. Asta pentru că programul nu îmi permite. Totuşi, cât au fost prietenele mele în vizită în Dubai, nu am refuzat invitaţia de a le însoţi. Cu toate că sunt multe alte destinaţii unde muzica, distracţia, fine dining, moda, filmul şi arta sunt îmbinate sub acelaşi acoperiş, Nikki Beach e pe departe cel mai cool beach bar.

Nikki Beach

 Amplasat pe malul apei din Pearl Jumeira, hotelul oferă o privelişte încântătoare înspre clădirile zgârie-nori. Din afară, nu prea ştii la ce să te aştepţi. Design-ul şi elementele decorative sunt foarte diferite faţă de opulenţa specific arăbească.

Camerele te surprind însă cu băile spaţioase şi cu sistemul de lumini pe care îl poţi adapta în funcţie de starea ta de spirit. Partea bună e că oricât de efervescent ar fi party-ul şi oricât de zgomotos ar mixa DJ-ul, în hotel e linişte.

Nikki Beach

Nu vei rezista însă prea mult departe de piscină, punctul fierbinte al distracţiei. Şi chiar dacă temperaturile s-ar putea să devină insuportabile din aprilie încolo, şezlongurile scufundate în apă sunt foarte vânate. Personal, îmi place atmosfera: un grup numeros de oameni, care cântă şi dansează, cu o bună dispoziţie molipsitoare pe o muzică antrenantă. Şi chiar cred că măcar o dată în viaţă, merită să vii în Dubai la Nikki Beach pentru White Party, celebra peterecere.

Totuşi, îţi recomand să vii aici şi când nu se întâmplă nimic special. Când nu are loc nicio petrecere, locul e foarte liniştit şi e ideal pentru a te relaxa. În plus, să nu ratezi să comanzi sushi. La Nikki Beach, o să găseşti unul dintre cele mai bune restaurante de sushi din Dubai.

Nikki Beach

Nikki Beach

Nikki Beach

Nikki Beach

Nikki Beach

This post is also available in: Engleză

No Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.