În călătoriile mele, am avut şansa de a fi la curent cu cele mai noi apariţii din domeniul frumuseţii şi al sănătăţii. Fiind adepta frumuseţii naturale, mi-au atras atenţia procedurile non-invazive, sigure, care nu te expun niciunui risc. Astfel, în Germania, am descoperit una dintre cele mai revoluţionare proceduri pentru rejuvenare facială: ULTHERAPY. Este practic singura terapie din lume ce foloseşte ultrasunetele microfocusate pentru a ajuta pielea să îşi recapete aspectul ferm, neted prin stimularea producţiei de colagen.
Rezultatele obţinute m-au convins să le ofer şi femeilor din România posibilitatea de a beneficia la rândul lor de această procedură. Grija pentru imaginea personală este un lucru esenţial nu doar pentru femeile care fac o carieră în modelling sau în TV, ci şi pentru succesul şi încrederea în propria persoană.

Pornind de la descoperirarea acestui aparat ultra-performant, care acţionează ca un lifting non-chirurgical, a prins viaţă un proiect de suflet: NATURAL BEAUTY BY ADRIANA PETRESCU.

Prin intermediul acestui proiect vă invit şi pe voi să vă convingeţi că vă puteţi menţine aspectul tânăr al tenului şi vă puteţi remodela corpul cu ajutorul unor tratamente naturale, aşa cum sunt Ultherapy şi Velashape III, terapia numărul unu în lume în reconturare corporală şi tratarea celulitei.

This post is also available in: Engleză