O adevărată inovaţie în industria anti-aging. Ultherapy este trucul de înfrumuseţare la care apelează vedetele de la Hollywood. Cunoscută şi sub numele de lifting nechirurgical, terapia este disponibilă în România prin intermediul Natural Beauty by Adriana Petrescu. Dacă ai trecut de 30 de ani şi îţi doreşti îmbunătăţirea aspectului pielii, poţi apela la ajutorul unui medic cu experienţă, care a urmat un training special pentru a personaliza tratamentul în funcţie de fiecare pacient în parte. Ultherapy reduce liniile şi ridurile de la nivelul decolteului, are efect de lifting instant asupra zonei pe care este folosit aparatul (pomeţi, pleoape, gât, decolteu, zona de deasupra sprâncenelor), tratează bărbia dublă şi reconturează ovalul feţei.
O consultaţie este obligatorie înainte de începerea tratamentului. Pentru a afla cum te poate ajuta Ultherapy, trimite un email la office@adrianapetrescu.ro sau sună la numărul de telefon 0727 354 590.
Ce este Ultherapy şi ce beneficii are?
Ultherapy este un tratament non-invaziv, care creează un efect spectaculos de lifting al pielii în mod natural, fără să fie nevoie de intervenţii estetice complicate, bisturiu sau ace. Stimulând sinteza de colagen din straturile profunde ale dermei, terapia redă fermitatea pielii de pe faţă, gât şi decolteu. În plus, ajută la recăpătarea formei arcuite a sprâncenelor, ridicarea pomeţilor şi tratează bărbia dublă. Rezultatele se văd de la prima şedinţă, însă în decursul a două, trei luni, diferenţa înainte/după tratament va fi una majoră. Ultherapy este recomandat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.
Ultherapy este singura procedură non-chirurgicală aprobată de FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite şi este bazată pe 50 de studii clinice. Este bine de ştiut că tratamentul nu necesită anestezie deoarece procedura nu este dureroasă. În plus, pacienţii îşi pot relua imediat activităţile de zi cu zi. Post-intervenţie, zonele tratate se vor înroşi puţin, însă roşeaţa dispare după doar câteva ore. În unele situaţii, în cazul unei şedinţe mai lungi, pot apărea mici umflături, senzaţie de furnicături sau sensibilitate la atingere pentru câteva zile.
Statistici
În cei 8 ani de când a fost lansat, Ultherapy a tratat peste 800.000 de persoane în întreaga lume. Studiile realizate, în cadrul căruia pacienţii au fost trataţi cu Ultherapy doar pe jumătate de faţă, au arătat că sinteza de colagen a crescut în medie cu
42% pe acea zonă faţă de cealaltă jumătate a feţei asupra căreia nu s-a acţionat. Iar odată cu stimularea sintezei de colagen, s-a remarcat creşterea fermităţii pielii ceea ce a adus la obţinerea efectului de lifting.
Conform statisticilor, în ultimii doi ani, intervenţiile cosmetice non-chirurgicale s-au bucurat de o popularitate cu 58% mai mare faţă de anii precedenţi. Şi cum numărul femeilor şi bărbaţilor care îşi doresc tratamente non-invazive de redare a fermităţii pielii a crescut covârşitor, Ultherapy este una dintre cele mai solicitate proceduri anti-aging din lume.
Ce tehnologie foloseşte Ultherapy?
Dacă în trecut laxitatea pielii putea fi tratată doar prin intervenţii chirugicale de lifting, în ultimii ani, tehnologia a progresat într-atât încât în prezent, nu mai e cazul să apelăm la metode atât de drastice şi să ne supunem la tot felul de riscuri.
Ultherapy foloseşte ultrasunetele în combinaţie cu tehnologie DeepSEE, care permite medicului să vizualizeze pe tot parcursul procedurii cum este tratată zona al cărui aspect se doreşte a fi îmbunătăţit.
Aşa cum ştim deja, primele semne ale îmbătrânirii care apar la nivelul feţei sunt lăsarea pielii de la nivelul sprâncenelor, căderea pomeţilor şi apariţia ridurilor nazo-labiale şi a celor din jurul ochilor. Pentru obţinerea unui efect de lifting, Ultherapy livrează ultrasunete în straturi ale dermei, la adâncime precise, vizând structuri faciale profunde şi ţesut conectiv. Spre deosebire de intervenţiile ce presupun tehnologie laser sau radiofrecvenţă, această energie încurajează răspunsul natural al corpului şi stimulează sinteza de colagen.
O şedinţă de tratament la nivelul feţei sau al gâtului durează în jur de 60-90 de minute. O procedură pentru zona decolteului durează aproximativ 30 de minute. Durata unei şedinţe se stabileşte în funcţie de schema personalizată de tratament recomandată în cadrul unei consultaţii obligatorii.