Succesul în industria de beauty nu poate fi garantată decât prin fotografii precise. Tocmai de aceea punem la dispoziţia pacienţilor care vor să urmeze tratamentele Ultherapy şi Velashape III sisteme performante pentru o analiză a pielii de pe faţă sau de pe corp înainte şi după urmarea acestora. Astfel, atât medicul poate recomanda un tratment personalizat, cât şi pacientul poate urmări evoluţia după finalizearea unei scheme de tratament.

FOTOFINDER AESTHETICS: ANALIZA TENULUI

Ce este Fotofinder Aesthetics Adonia şi ce beneficii are?

Fotofinder Aesthetics Adonia ⋆ Natural Beauty by Adriana Petrescu

Un program hi-tech pentru analiza tenului, Fotofinder Adonia este un instrument sofisticat, cu ajutorul căruia medicul poate urmări evoluţia pacientului prin fotografii înainte şi după ce acesta urmează tratamentele prescrise. Prevăzut cu o cameră specială,  Adonia vizualizează porii, petele pigmentare (inclusiv arsurile solare), ridurile, roşeaţa şi leziunile vasculare, oferind totodată informaţii despre uniformitatea pielii.  În plus, permite medicului să recomande pacientului tratamentul potrivit, personalizat în funcţie de nevoile tenului său şi ulterior, să facă o comparaţie între aspectul pielii la început şi după tratamentul urmat.

Pe durata tratamentului, dar şi după, Adonia urmăreşte atât progresul, cât şi succesul tratamentului urmat cu ajutorul pozelor „înainte” şi “după” pentru faţă, bărbie, gât şi decolteu, din 5 unghiuri cu rezoluţie de 18 Megapixeli.

FOTOFINDER BODYSTUDIO: Analiza corpului

Ce este Fotofinder BodyStudio şi ce beneficii are?

Fotofinder Aesthetics Adonia ⋆ Natural Beauty by Adriana Petrescu

Fotofinder BodyStudio este cea mai nouă metodă de scanare a corpului în doar câteva minute.  Cu ajutorul tehnologiei SmartMatch, sistemul generează o imagine de ansamblu de până la 72 megapixeli pentru fiecare parte a corpului. Imaginile captate sunt stocate automat în baza de date a pacientului. La o scanare ulterioară, Fotofinder BodyStudio compară automat imaginile noi cu cele din baza de date şi identifică leziunile noi sau modificările apărute la nivelul celor vechi. E o metodă ideală de a supraveghea evoluţia aluniţelor.  În plus, pacienţii, care au un risc crescut de a dezvolta cancer de piele sunt examinaţi la intervale scurt de timp.

This post is also available in: Engleză