Ce este Utherapy?

Ultherapy este un tratament non-chirurgical cu ultrasunete pentru a regenera colagenul si pentru a ridica treptat  pielea fetei, a gataului si a decolteului.

Cum actioneaza Ultherapy?

Ultherapy livrează ultrasunete în straturi ale dermei, la adâncime precise, vizând structuri faciale profunde şi ţesut conectiv. Spre deosebire de intervenţiile ce presupun tehnologie laser sau radiofrecvenţă, această energie încurajează răspunsul natural al corpului şi stimulează sinteza de colagen.

Cat dureaza tratamentul Ultherapy?

Durata tratamentului va depinde de zona tratata si de planul individual de tratament. Pocedura pentru zona barbie dubla sau gat dureaza de obicei aproximativ 90 de minute, in timp ce zona decolteului dureaza aproximativ 40 de minute.

Exista perioada de recuperare?

Cu Ultherapy, nu exista timp de recuperare. Dupa procedura, va puteti relua imediat activitatile normale, fara a fi nevoie sa urmati masuri special de post-tratament.

Cum se simte Ultherapy?

In timp ce ultrasunetele sunt livrate, veti simti cantitati mici de energie depozitate la adancimi precise, indicand ca procesul de formare a noului colagen a fost initiat. Nivelurile de confort variaza de la o persoana la alta, dar senzatia dureaza numai in timp ce energia cu ultrasunete este livrata.

Când voi vedea rezultatele și cât durează?

Dupa tratamentul Ultherapy, este posibil sa vedeti un efect initial, dar rezultatele finale vor avea loc in decurs de 2-3 luni, deoarece organizmul dumneavoastra va regenera in mod natural colagenul. Deoarece procedura stimuleaza productia de colagen propriu, durata rezultultatului depinde doar de procesul natural de imbatrinire al fiecaruia.

Câte tratamente sunt necesare?

Majoritatea pacientilor au nevoie doar de un singur tratament pe an. Cu toate acestea, pe baza starii de  laxitate a pielii si a raspunsului biologic de formare al procesului de construire a colagenului, unii pacienti necesita tratamente repetate. Deoarece pielea continua sa imbatraneasca , tratamentele ulterioare pot ajuta pacientii sa tina pasul cu procesul natural de imbatranire.

Exista efecte secundare?

Pielea ar putea să fie rosie la început, dar acesta ar trebui să dispară în câteva ore. Unii pacienți vor simtii zona tratata ușoar umflata, furnicături sau sensibilitate la atingere, dar acestea sunt temporare. Alte efecte post-procedurale mai puțin frecvente pot include vânătăi temporare sau amorțeală pe suprafețe mici ale pielii

Este Ultherapy sigur?

Procedura a fost acceptata de FDA dupa ce a demonstrat siguranta in studiile clinice  si peste 200 000 de tratamente au fost efectuate in conditii de siguranta in intreaga lume. In plus, energia cu ultrasunete  are o experienta dovedita, fiind folosita in domeniul medicinei de peste 50 de ani.

This post is also available in: Engleză