Soția lui Dan Petrescu e considerată Victoria Beckham de România – viva.ro

Soția lui Dan Petrescu e considerată Victoria Beckham de România

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă întotdeauna o femeie la fel de puternică, iar în cazul Adrianei Petrescu, soția antrenorului Dan Petrescu, această sintagmă se confirmă.

Deși este mai puțin cunoscută în lumea mondenă, Adriana Petrescu este o prezență extrem de plăcută, iar la cei aproape 40 de ani ai săi (îi va împlini pe 20 decembrie) arată impecabil. Fost manechin, ea are o siluetă de invidiat și o frumusețe specială, fiind comparată nu de puține ori cu Victoria Beckham, și într-adevăr asemănarea este frapantă. Invitată la emisiunea Vorbește lumea, Adriana a povestit, cu sinceritate, despre avantajele, dar și despre dezavantajele vieții alături de un sportiv.

Întrebată care este secretul ei, Adriana a declarat că mănâncă foarte sănătos – trei mese si o gustare, cina fiind la ora 7 seara –, merge la sală ori de câte ori are posibilitatea, aleargă în parc și face tratamente personalizate, îngrijindu-și tenul cu precădere în perioada de iarnă. Soția celebrului fotbalist Dan Petrescu, actualmente antrenor la o echipă din Dubai, declară cu umor că, în afară de sport, o ajută să se mențină și călătoriile, care au devenit pentru ea o formă de gimnastică, fiind mereu pe drumuri, dintr-un avion în altul.

Lăsând gluma la o parte, Adriana a mărturisit că viața de soție de fotbalist nu e chiar atât de strălucitoare și de plăcută pe cât se vede din afară și că implică multe sacrificii – să te muți în fiecare an într-o țară diferită nu e ușor, mai ales dacă ai un copil, care trebuie să aibă un mediu stabil. Ca atare, Adriana i s-a dedicat în totalitate lui Jennifer, fiica lor.

Puteţi citi întreg articolul aici.

This post is also available in: Engleză

No Comments

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.