Sneak Peek: Talisse Spa de la Burj Al Arab

Talise Spa

Talise Spa

Dubaiul ar putea fi vizitat chiar şi numai pentru spa-uri. Aici, wellness-ul e ridicat la nivel de artă. Cum multe dintre voi îmi împărtăşiţi pasiunea pentru stil de viaţă sănătos, iar relaxarea joacă un rol important, mi-am propus să vă povestesc despre locurile care mi-au câştigat încrederea

Cu toată că nu mai e demult una dintre cele mai înalte clădiri ale Dubaiului, Burj Al Arab rămâne simbolul acestui oraş şi unul dintre marile lui atracţii. Indiferent că rezonezi sau nu cu stilul opulent care îl caracterizează, părerea mea este că merită să îi treci pragul măcar o dată în viaţă. E o experienţă în sine. Ca să ţi se permită accesul în hotel şi să treci de punctul de securitate, nu trebuie însă să fii neapărat cazat aici. E suficient să îţi faci o rezervare la unul dintre restaurante.

E lesne de înţeles de ce gigantica fântână arteziană din atrium, celebra canapea roşie care apare aproape în toate pozele de pe instagram sau imensele coloane aurii atrag atenţia. 

Mulţi dintre cei care ajung la Burj Al Arab nu ştiu însă (sau poate că nu acordă importanţă) că la etajul al 18-lea, se află unul dintre cele mai exclusiviste spa-uri din lume.

Pasionată de wellness şi de stil de viaţă sănătos, odată ajunsă aici, Talise Spa mi s-a părut cel mai tentant loc înspre care să îmi îndrept paşii. Eram curioasă dacă se ridică la nivelul celorlalte servicii. Şi am fost impresionată.

Să îţi găseşti liniştea nu e doar o promisiune ambalată frumos de departamentul lor de marketing, ci chiar asta e senzaţia care te cuprinde. Un tur scurt, de la camerele de tratament la hammam, la saună sau la infinity pool e suficient ca să te rupă de toată agitaţia din afară şi să te transpună într-un sanctuar al relaxării.

Mai apoi, indiferent că alegi un tratament facial, împachetări corporale cu produse organice sau un masaj cu pietre calde, care echilibrează chakrele, nu ai cum să dai greş.

Meniul terapiilor este extrem de bine pus la punct, focusându-se pe revitalizare  şi revigorare. Terapeuţii sunt foarte bine pregătiţi, iar brandurile cu care lucrează Talise Spa (La Prairie, Aromatheraphy Associates, QMS sau Carol Joy) sunt dovada excelenţei.

Când temperaturile de afară sunt suportabile, merită să te retragi într-una din piscinele private de afară şi să savurezi momentul.

burj al arab

Talise Spa

De asemenea, nu rata o baie în piscina interioară, scăldată în lumina caldă a dimineţii sau tarziu în noapte. Razele soarelui pun şi mai bine în evidenţă coloanele multi-colore de jur împrejur.

burj al arabDacă m-ar întreba cineva, i-aş spune că prefer de departe Talise Spa decât Burj Al Arab în sine, dar evident, gusturile nu se discută.

 

This post is also available in: Engleză

No Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.