Ultherapy, noua metoda de lifting facial fara interventie chirurgicala

Ultherapy, noua metodă de lifting facial fără intervenţie chirurgicală

Dacă te gândeşti la un lifting facial fără intervenţie chirurgicală, la o ridicare de sprâncene care să nu implice ace sau la un tratament pentru bărbia dublă fără bisturiu, Ultherapy este tot ce ai nevoie.

Preferata vedetelor de la Hollywood, care vor să evite cu orice preţ perioada lungă de recuperare după o operaţie estetică, Ultherapy şi-a câştigat fanii pe bună dreptate, fiind o metodă non-invazivă, super eficientă de lifting non-chirurgical.

În România, vă puteţi convinge de beneficiile acestei metode de lifting non-chirurgical, prin Natural Beauty by Adriana Petrescu şi o puteţi testa la MIKO PALACE – Str. Nicolae Iorga nr. 19, sector 1, Bucuresti.

Lifting non-chirurgical. Fără bisturiu. Fără anestezie generală. Fără riscuri

 Indiferent că suntem femei sau bărbaţi, statisticile confirmă că există multe momente în viaţa noastră când suntem complet nemulţumiţi de aspectul tenului nostru. Odată cu înaintarea în vârstă, ne deranjează pielea lăsătă, fără tonus, bărbia dublă, sprâncenele  şi pomeţii căzuţi. Ultherapy tratează cu succes toate aceste semne ale îmbătrânirii.

 O metodă 100 % sigură şi fără riscuri, Ultherapy este singurul tratament non-chirurgical aprobat de FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite, cu un efect de lifting instant.  Rezultatele se văd atât datorită tehnologiei performante, dar şi experienţei medicului nostru, care personalizează tratamentul în funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte.

Cum funcţionează Ultherapy?

Bazat pe ultrasunete, Ultherapy pătrunde în straturile profunde ale pielii, la adâncimi precise, stimulând producţia de colagen. De asemenea, tehnologia DeepSee cu care este prevăzut aparatul,  îi permite medicului să vizualizeze încă din timpul tratamentului cum este tratată fiecare zonă cu probleme. Bărbia dublă dispare fără laser, printr-un răspuns natural al corpului la acest procedeu.

 Ridicare sprâncene şi întinerire instantă

 Ultherapy are efect de lifting la nivelul întregii feţe. Întrucât creşte cu 42% sinteza de colagen, funcţionează la fel de bine pentru

ridicare sprâncene, tratament bărbie dublă sau fermitate decolteu. Într-o singură şedinţă, tenul are parte de o întinerire instantă. Pielea este tonifiată încă de la prima şedinţă, iar după două sau trei luni , rezultatele vorbesc de la sine.

Ultherapy este doar ajutorul oferit pielii tale de a se reface în mod natural, fără vreo intervenţie chirurgicală complicată şi care să necesite timp de recuperare.

Pentru mai multe detalii sau programări: 0727 354 590

This post is also available in: Engleză

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.