Eveniment de lansare Ultherapy la Miko Palace

Eveniment de lansare Ultherapy la Miko Palace
A revoluţionat industria de frumuseţe. A cucerit clinici de top din întreaga lume, fiind aprobat de FDA. A demonstrat celor peste 1 milion de pacienţi, care l-au încercat până acum, că pot obţine un lifting al feţei fără bisturiu. O singură şedinţă îţi oferă rezultate ce se menţin 365 de zile. E vorba despre ULTHERAPY, terapia vedetelor de la Hollywood, care vor o piele cu aspect tânăr  fără ace, fără bisturiu şi fără perioadă de recuperare.
Vestea bună este că ULTHERAPY, tratamentul preferat al lui Kim Kardashian, pe care eu l-am adus pentru prima dată în Bucureşti, este acum disponibil în noul medical spa din cadrul MIKO PALACE – Str. Nicolae Iorga nr. 19, sector 1, Bucuresti.

Fără operaţii estetice

Nu am nimic împotriva celor care aleg să îşi facă operaţii estetice (uneori chiar sunt necesare), dar eu am căutat mereu o abordare non-invazivă în ceea ce priveşte frumuseţea. Din fericire, împărtăşesc aceeaşi viziune cu Mihaela Cristofor, fondatoarea bine cunoscutelor clinici MIKO şi împreună vrem să oferim atât femeilor, cât şi bărbaţilor posibilitatea de a-şi menţine aspectul chipului tânăr fără să apeleze la bisturiu. Rezultatele sunt spectaculoase şi se menţin un an.

Dl. dr. Oltjon Çobani, unul dintre puținii medici acreditați ULTHERAPY în Romania va realiza ședințele de lifting non-chirurgical. Tehnica de ultimă generație îmbinată cu vasta sa experiență fac posibile rezultate spectaculoase.

Dr. Oltjon Cobani


Mulţumesc tututor celor care ne-aţi fost alături la evenimentul de lansare ULTHERAPY in centrul Bucurestiului la Miko Palace.

 

This post is also available in: Engleză

No Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.