Ultherapy mi-a schimbat viata.

Ultherapy mi-a schimbat viata. Bianca Nutu, beauty editor, 35 de ani

Sunteti curiosi ce se intampla in timpul unei sedinte de Ultherapy, singura metoda din lume care are efect de lifting asupra pielii, cunoscuta sub numele de Skin Fitness sau lifting nechirurgical?

 Odata cu lansarea noului sau proiect Bianca’s Beauty Tests, beauty editor-ul Bianca Nutu a testat Ultherapy si a surpris pas cu pas derularea tratamentului. In doar 30 de minute, Bianca si-a atins obiectivele, urmand ca rezultatele sa fie si mai vizibile in urmatoarele luni. Ultherapy reduce liniile şi ridurile de la nivelul decolteului, are efect de lifting instant asupra zonei pe care este folosit aparatul (pomeţi, pleoape, gât, decolteu, zona de deasupra sprâncenelor), tratează bărbia dublă şi reconturează ovalul feţei. Ultherapy este disponibila prin Natural Beauty by Adriana Petrescu in parteneriat cu Institutul Dermato-Estetic DR. Irinel Nedelcu.
TESTIMONIALUL BIANCAI LA 6 LUNI DE LA REALIZAREA SEDINTEI DE ULTHERAPY
Sa fiu la curent cu cele mai eficiente terapii din industria de beauty face parte din descrierea job-ului meu. Asadar, aflasem despre beneficiile uluitoare pe care le obtii dupa o sedinta de Ultherapy, dar nu era nicio clinica in Bucuresti unde sa o pot testa. Stiam si ca la Hollywood, Courtney Cox starnise o intreaga revolutie in domeniul frumusetii, declarand ca renuntase la operatiile estetice in favoarea acestei metode care ii confera pielii lifting ca dupa o interventie chirurgicala, fara sa fie insa nevoie de bisturiu, anestezie generala sau perioada de recuperare.  Urmarisem rezultatele altor pacienti din diverse colturi ale lumii si nu aveam niciun dubiu ca Ultherapy e sinonima cu rezultate spectaculoase. Cand am aflat ca in sfarsit, terapia e disponibila si in Romania prin Natural Beauty by Adriana petrescu in parteneriat cu Institutul Dermato-Estetic Dr Irinel Nedelcu, nu am stat prea mult pe ganduri. Cred ca am fost printre primele persoane care au testat-o. Nu ca am fost incantata, am fost in al noualea cer la doar cateva ore de la incheierea tratamentului. Linia barbiei fusese reconturata, punand capat tuturor frustrarilor mele pe care le aveam legate de aceasta zona a fetei. Atat Adriana Petrescu, cat si dl dr. Irinel Nedelcu m-au asigurat ca peste 6 luni rezultatele vor fi si mai surprinzatoare. Se poate asa ceva, m-am intrebat atunci. Ei bine, da. La 6 luni de la prima sedinta, nu ma mai preocupa barbia dubla,iar linia maxilarului arata ca atunci cand aveam 20 de ani. Mi-a schimbat viata pur si simplu. Abia astept sa ma intorc pentru o sedinta full-face!

This post is also available in: Romanian

No Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.