Nou în Dubai: Mandarin Oriental Jumeira Hotel

mandarin oriental dubai

Niciodată să nu judeci o carte după copertă sau un hotel după cum arată din afară! M-am convins de asta zilele trecute când am fost să iau cina la Netsu, un restaurant din incinta Mandarin Oriental.

Analizându-l din exterior, hotelul, deschis de curând în Dubai,  nu promitea nimic spectaculos. Odată ce am trecut de ușile glisante și am pășit în lobby, am avut senzația că am nimerit într-o altă lume. Efectiv, locul are ceva magic.

mandarin oriental

mandarin oriental dubai

mandarin oriental dubai

 

mandarin oriental dubai

Se zvonește că resortul și-a propus să redefinească luxul la el acasă. O misiune deloc ușoară! Interioarele primitoare, serviciile ireproșabile, vederea către apele albastre ale Golfului Persic și skyline-ul orașului, plaja și tratamentele senzoriale de la The Spa ar putea fi pe placul multor călători pretențioși. Personal, l-aș recomanda celor cărora Dubaiul le este familiar și vor să aibă parte de o experiență nouă.

mandarin oriental dubai

Camerele și suite-urile cu sea view pe care le-am văzut sunt spațioase și decorate în stil contemporan. În loc de pereți, sunt flancate de geamuri fereastră înalte ceea ce le face să fie foarte luminoase. Cred totuși că e pentru prima dată însă când o cameră îmi place mai mult decât un suite. De “vină” sunt probabil culorile. Îmi plac nuanțele deschise.

mandarin oriental dubai

Spa-ul promite experiențe senzoriale unice. Inspirate din cultura orientală, terapiile sunt efectuate cu produse de la Subtle Energies și Ling New York. Există și un VIP Suite Spa, Sea Jewel, cu vedere spectaculoasă și interconectat cu hammam-ul. Nu cuprinde și o piscină, ceea ce multora li s-ar putea părea un dezavantaj. Piscina exterioară, cu palmieri de o parte și de alta i-ar putea ajuta să treacă însă cu vederea acest “neajuns”.

mandarin oriental

mandarin oriental dubai

mandarin oriental dubai

 

În orice caz, fie că alegeți sau nu să vă cazați  la Mandarin Oriental Hotel, vă recomand să faceți o programare la Netsu, Japanese Steakhouse. E renumit pentru Warayaki, tehnică tradițională japoneză de gătit în cuptor cu paie. Au fripturi,  sushi și sashimi delicioase, numai bune de savurat într-un decor sofisticat.

mandarin oriental dubai

This post is also available in: Romanian

No Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.