2 tratamente faciale noi pe care le-am descoperit la Lucia Clinic în Dubai

În latină, Lucia înseamnă lumină. Deloc întâmplător, clinica cu același nume, fondată de dr. Radmila Lukian în apropiere de Burj Al Arab este locul potrivit unde să mergi ca să îți recapeți strălucirea tenului și să previi îmbătrânirea pielii. Așa cum a fost în cazul meu. Pentru mulți alți pacienți, care se confruntă cu probleme mult mai serioase ce țin de dermato estetică, e luminița de la capătul tunelului, locul unde căutările iau sfârșit și găsesc în sfârșit soluția potrivită. Nu mă surprinde având în vedere tratamentele de ultimă generație. Eu am încercat două și vreau să vă povestesc experiența mea.

Pentru mine, un stil de viață echilibrat înseamnă, dincolo de alimentație sănătoasă, sport și o atitudine pozitivă, îngrijirea corectă a pielii. Chiar dacă folosesc în mod constant serumuri anti-aging, creme hidratante sau exfoliante, m-am convins că e dificil să îmi mențin tenul curat și strălucitor fără să apelez și la tratamente profesionale. Călătorind frecvent, a devenit o obișnuință să fiu mereu în căutarea cele mai bune clinici de înfrumusețare dintr-un anumit oraș. 

De altfel, așa am descoperit în Germania ULTHERAPY, faimosul lifting non-chirurgical, care, în urma unei singure ședințe oferă rezultate ce se mențin 365 de zile. Mi-a plăcut atât de mult varianta de a-mi menține aspectul tânăr al chipului fără bisturiu și fără perioadă de recuperare, cum s-ar întâmpla în cazul unei operații estetice, încât am fost cea care a adus tratamentul pentru prima dată într-o clinică bucureșteană și l-am inclus în portofoliul serviciilor Natural Beauty by Adriana Petrescu. Nu de alta, dar secretele de frumusețe trebuie împărtășite. 

La scurt timp după, m-am mutat în Dubai și am constatat că noua climă cu temperaturi ridicate, furtuni de nisip și umiditate îmi face tenul să fie uscat și mai încărcat. Și cum aveam urgent nevoie de un tratament de curățare, mi-am făcut o programare la Lucia Clinic-o clinică de top în Emirate fondată de Dr. Radmila Lukian, dermatolog și Laser Specialist cunoscut în întreaga lume. Dacă faci parte din industria de beauty, ai mari șanse să o întâlnești la congrese sau conferințe. Din dorința de a fi mereu la curent cu noutățile, nu ratează niciun eveniment important. 

Lucia Clinic

Încă de la prima programare, am apreciat că în meniu, se regăseau cele mai noi și mai performante aparate din lume din domeniul dermato esteticii, printre care și ULTHERAPY. În afară de microdermabraziune, rețeta mea anti-aging prescrisă, 100 % non-invazivă combină tratamentul cu radiofrecvență Viora Reaction cu masca cu leduri Deese Pro. Le-am testat pe ambele pentru prima oară aici. Mi-au plăcut atât pentru că își respectă promisiunea și conferă fermitate pielii, dar și pentru că sunt foarte relaxante, nu dor absolut deloc și aproape că m-au făcut să adorm în timpul ședinței.

Lucia clinic

VIORA REACTION

Odată cu înaintarea în vârstă, abilitatea organismului de a produce colagen scade. Așa ajungem să ne confruntăm cu riduri și piele lăsată.Viora Reaction stimulează formarea de colagen, prevenind instalarea semnelor îmbătrânirii. Tratamentul își datorează eficiența tehnologiei de ultimă generație CORE (Channeled Optimal RF energy). Practic, vorbim de radiofrecvență la un alt nivel. Rezultatele se văd instant. 

DEESE PRO

Nu știu câtă încredere aveți voi în beauty gadgets, dar eu, una sunt deschisă să le încerc atâta vreme cât nu implică ace și au ca scop menținerea frumuseții noastre naturale. Tratamentul Deese Pro presupune aplicarea pe față a unei măști prevăzută pe interior cu LED, care își schimbă culoarea în funcție de tratamentul selectat. Kim Kardashian și Kate Perry au transformat-o într-o procedură must have. Asta pe bună dreptate, confirm și eu după ce am testat-o pe pielea mea. Pe cât de hi-tech arată pe atât de repede funcționează.  Lumina roșie e folosită în cazul tratamentelor anti-aging (modulul acesta mi-a fost recomandat și mie), cea albastră pentru purifierea tenului acneic, cea galbenă pentru detoxifiere, iar cea verde pentru strălucire. După 20 de minute aproape că nu îți vine să crezi cât de fresh arată tenul și cât de tonifiată e pielea. Dacă ajungeți în Dubai, merită să vă faceți o programare și să vă bucurați de răsfăț.

This post is also available in: Romanian

No Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.