CARE E DIFERENŢA DINTRE ULTHERAPY ŞI HIFU

La ora actuală, Ultherapy este singura metodă de lifting non-chirurgical aprobată de FDA, cea mai exigentă agenţie din SUA din domeniul medical. Asta înseamnă că tratamentului îi este recunoscut eficienţa, dar şi faptul că oferă rezultate fără a pune pacientul în vreun pericol.

Bucurându-se de un mare succes în cele mai mari clinici de beauty din lume, era de aşteptat să apară şi aparate fake, majoritatea dintre ele produse în China. Şi nu doar că tratamentul nu are efect, dar te poate supune şi la riscuri legate de sănătatea pielii.

Mai nou, întrucât foloseşte tot o tehnologie cu ultrasunete microfocusate, nenumărate alte aparate HIFU s-au poziţionat ca fiind  tratamente la fel de eficiente ca ULTHERAPY. Preţul mult mai mic ar fi trebuit să atragă atenţia pacientelor că nu poate fi vorba de aceeaşi tehnologie şi că e imposibil să ofere rezultate la fel de performante.

Şi la Natural Beauty by Adriana Petrescu, medicii noştri au fost adesea întrebaţi dacă ULTHERAPY e egal cu HIFU. Ei bine, nu e. Nici măcar pe departe ca să fim 100 % sinceri.

Chiar dacă ambele tratamente sunt non-invazive, folosesc o tehnologie pe bază de ultrasunete şi mizează pe stimularea producţiei de colagen, reducând ridurile şi ajutând pielea să îşi recapete fermitatea şi să pară mai tânără, Ultherapy livrează ceea ce promite: efect de lifting, care se menţine 365 de zile după o singură şedinţă. Iată şi de ce.

1.      Ultherapy are aprobare FDA şi este un aparat medical.

2.      Tratamentele ULTHERAPY sunt efectuate exclusiv de medici, care au fost foarte bine pregătiţi înainte şi şi-au obţinut dreptul de practică în urma unui training foarte serios organizat de faimoasa companie care produce aparatul original, Merz Aesthetics. Să lucrezi cu ultrasunete microfocusate nu e tocmai o joacă.

3.      ULTHERAPY este un tratament sigur. Din păcate, sunt pacienţi care în urma unor tratamente HIFU neaprobate de FDA s-au ales cu orbire temporară sau arsuri destul de severe.

4.      Ultherapy foloseşte ultrasunetele în combinaţie cu tehnologie DeepSEE, care permite medicului să vizualizeze pe tot parcursul procedurii cum este tratată zona al cărui aspect se doreşte a fi îmbunătăţită, şi totodată să livreze energia precis. Asfel, e imposibil să dea greş aşa cum se întâmplă în cazul celorlalte aparate HIFU.

5.      ULTHERAPY oferă rezultate incomparabile, fiind singura metodă anti-aging, al cărei efect se menţine un an, după o singură şedinţă.

This post is also available in: Romanian

No Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.