DOCTOR VALENTINA BOBOC

MEDIC PRIMAR MEDICINA GENERALA, CU SUPRASPECIALIZARE IN ECOGRAFIE GENERALA, MEDICINA ESTETICA, SUPRASPECIALIZARE TERAPIA LASER, EKG.

Absolventa a Universitatii de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, dr. Boboc Valentina isi desfasoara activitatea ca Medic Estetician in cadrul clinicii MikoMed si Medic primar medicina generala , in cadrul CMI Dr. Boboc Valentina, avand competenta in Ecografie generala si Atestat in EKG. A absolivit cursuri importante in medicina Esteticii si a participat la Congrese Internationale de specialitate. In continuare a urmat traininguri riguroase anti-aging, cu specializare pentru terapiile anti-aging: toxina botulinica, injectari acid hialuronic, Termage-lifting nechirurgical, terapii laser, IPL, tratamente corporale, mezoterapie. In acelasi timp obtine supraspecializare in domeniul terapiilor anti-aging non-chirurgicale pe baza de radiofrecventa si ultrasunete.

Dr. Boboc Valentina, coordonator sef Mikomed incepe colaborarea cu medical spa-ul Natural Beauty by Adriana Petrescu in anul 2018. Urmand un training de specialitate a fost acreditata pentru efectuarea tratamentului non-chirurgical pe baza de ultrasunete ULTHERAPY, de faimoasa firmă Merz Aesthetic. Cu supraspecializare in ecografie generala, sa simtit experentia medicala, tratamentul ULTHERAPY utilizand vizualizarea DeepSee. Tratamentele se efectuează în cadrul clinicii MIKO PALACE, sitaută pe strada Nicolae Iorga, nr.19, sector 1, Bucuresti.

Ce va convins sa lucrati cu Ultherapy?

De-a lungul carierei m-am intalnit cu diverese echipamente non-chirurgicale, insa niciodata nu am avut incredere in rezultat, pana am intalnit Ultherapy. Ultherapy foloseste ultrasunete sigure care sunt precis localizate in zona tratata in combinatie cu vizualizarea DeepSee care ma ajuta sa monitorizez pe toata durata tratamentului zona necesara de tratat si adancimea corecta.

Ce beneficii ofera Ultherapy?

Ultherapy are beneficiul de a inlocuii o operatie chirurgicala, oferind un rezultat natural si foarte importat fara timp de recuperare. Tratament Ultherapy ajuta la crearea unui efect de lifting pe zonele de fata si gat, decolteu, poate elimina barbia dubla si chiar poate ajuta la reconturare liniei mandibulare. Tratamentele sunt personalizate, in functie de nevoia pacientului.

Cat dureaza o sedinta Ultherapy?

Durata tratamentului difera in functie de zona tratata. Un tratament Ultherapy zona fata, gat sau eliminare barbie dubla poate dura intre 30 de minute si 40 de minute, iar un tratament de lifting sprancene sau eliminare riduri in zona decolteu dureaza intre 20 de minute si 3o de minute.

Avem nevoie de perioadă de recuperare după ULTHERAPY?

Dupa tratamentul Ultherapy pacientul nu necesita timp de recuparere. Se spune ca Ultherapy este tartamentul din “Pauza de masa”. Dupa tratament, pacientul isi poate relua activitatile de zi cu zi.

De la ce vârstă putem apela la ULTHERAPY?

Ultherapy nu ne impune o restrictie de varsta pentru a efectua tratamentul. Sunt pacienti care fac  tratamentul pentru a prevenii lasarea pielii sau pacientii care au deja probleme cu laxitatea. Daca exista posibilitatea, intotdeauna este mai bine sa prevenim o sitautie, decat sa ajungem ulterior prea tarziu la medic pentru a o rezolva.De acest tratament pot beneficia atat barbatii, cat si femeile.

Doare tratamentul ULTHERAPY?

Putem spune ca este un mic disconofort in timpul tratamentului, insa inaintea tratamentului pacientilor li se oferta   un analgezic uzual. Tratamentul Ultherapy este unul din singurele tratamente care actioneaza profund  in interiorul testului.

Training Ultherapy:

2018 -Ultherapy Training

2018 -Ultherapy E-Learning

2018 -Ultherapy Trainining

2019 -Ultherapy Training 

 

 

2010  Absolvirea cursului si atelierului de formare cu tema:“Toxina Botulinica in medicina anti-aging”, organizat la Bucuresti

2010  Absolvirea cursului si atelierului de formare cu tema:“Acid hialuronic de ultima generatie si tehnici de injectare in medicina anti-aging”, organizat la Bucuresti de Asociatia de Medicina Anti-Aging.

2010 The Romanian Association of Anti-Aging Medicine;  4th Generation Hyaluronic Acid Complementarity of Injecting Techniques in Anti-Aging Medicine

2012 Colegiul Medicilor “Reconstructie si restructurare faciala cu ajutorul toxinei botulinice si a fillerelor cu acid hialuronic Biorevitalizare si regenerare celulara”

2012 Biorevolumetry – a New Rejuvenation method in Aesthetic Medicine. A new class on injection bio-revolumetrica.

2015 Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. A promovat cursul: “Abordarea globala in rejuvenarea faciala prin injectarea de acid hialuronic; “Primul si singurul Laser Fractionat Hibrid din lume- tratamente faciale”; “Noi perspective terapeutice tratamentul vergeturilor ( striae atrophicae)”

2015 Al-7-lea  Congres National de Medicina anti-aging cu participare internationala. Conferinta:Tipurile, caracteristicile, utilitatea si tehnici;e utilizarii laserelor in medicina. Evenimentele s-au desfasurat la Institutul National de Statistica, Bucuresti.

2016 Participarea la cursul “Terapii regenerative si de lifting cu fire resorbabile PDO + COG, tratamente pentru fata/corp si sistemul automat cu micro-ace”. Cursul a fost acreditat de catre Colegiul Medicilor din Romania.

2017 Has attended the following hands-on workshop “SUNEKOS”: The new generation for dermal biorevitalization”conducted by DR. Bogdan Dimitrie NICULAE, in Bucharest.

2018 A participat la “Conferinta nationala precongres: Dermatocosmetologie si utilizarea laserelor medicale in dermatologie si chirurgie; tratamente bpreventive laser in medicina anti-aging”, desfasurata la Bucuresti.

2018 A participat la simpozionul cu titlul “Terapii laser. Medicina regenerativa. Curs laserterapie Cutera.. Al patrulea Clinical Forum LC Rhea Medical Care.