Cum recunoşti un aparat Ultherapy fake?

Cum recunoşti un aparat Ultherapy fake (1)

A devenit un trend în România ca mai toate saloanele şi clinicile din România să susţină că deţin un aparat  cu ultrasunete, care face lifting non-chirurgical. ADEVĂRUL ESTE CĂ SINGURA METODĂ DE LIFTING NON-CHIRURGICAL CU ULTRASUNETE APROBATĂ DE FDA ŞI RECUNOSCUTĂ CA FIIND EFICIENTĂ ESTE ULTHERAPY. Din nefericire, au apărut şi multe aparate Ultherapy fake. Aceste aparate fake nu doar că nu oferă rezultatele dorite şi te fac să pierzi timp şi bani, dar îţi pun în pericol şi sănătatea.  Informează-te cu atenţie de fiecare dată!

Te aşteptăm la MIKO PALACE – Str. Nicolae Iorga nr. 19, sector 1, Bucuresti să îţi arătăm cum funcţionează un aparat veritabil Ultherapy. Tratamentul Ultherapy este disponibil în România prin Natural Beauty by Adriana Petrescu.

Diferenţa dintre Ultherapy şi copiile periculoase ale acestui aparat

Dacă ai căutat vreodată un tratament anti-aging care să redea fermitatea pielii de pe faţă, gât sau decolteu, e imposibil să nu fi aflat de Ultherapy. Metoda numărul 1 în lume când vorbim de lifting non-chirurgical, Ultherapy a fost aleasă de mai mult de un milion de pacienţi din întreaga lume.  O singură şedinţă full-face te ajută să te bucuri 365 de zile de efect de lifting.  Ultherapy elimină pielea lăsată şi ridată fără bisturiu, durere sau perioadă de recuperare după procedură.Cum recunoşti un aparat Ultherapy fake (1)

Riscurile apar atunci când îţi faci un tratament cu un aparat Ultherapy fake. Poţi să te confrunţi cu arsuri, cu iritaţii şi cu tot felul de complicaţii. În plus, cheltui bani fără niciun folos. Rezultatele nu vor apărea niciodată.

Întrucât Ultherapy fake (ULTHERA-HIFU, HIFU Ultherapy) poate fi la exterior o copie fidelă a aparatului original (arată la fel, dar nu au la bază aceeaşi tehnologie), nu te lăsa păcălită. Cere dovezi. Mai mult, tratamentul e obligatoriu să fie făcut de un medic care a urmat un training de Ultherapy. De aceea, niciun tratament nu se face fără o consultaţie în prealabil. O cosmeticiană nu poate folosi adevăratul Ultherapy.

Iar dacă preţul ţi se pare mult mai mic şi mai atrăgător în comparaţie cu cel al unui tratament veritabil Ultherapy, te rog să te gândeşti de două ori înainte. Gândeşte-te la riscurile la care te supui. #choosehealthy #choosesmart

This post is also available in: Engleză

No Comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.